Wi-Fi analyseprogram

Vis alle | Skjul alle

Kun tilgængelig i Kaspersky Premium.

Din smartenheds ydeevne afhænger af kvaliteten af dit Wi-Fi-signal. Tilstødende netværk bruger ofte de samme kommunikationskanaler. Det kan resultere i, at interferens og høj netværksbelastning forringer din Wi-Fi-forbindelse. Wi-Fi analyseprogrammet kan hjælpe dig med at lære mere om dit Wi-Fi-hjemmenetværk, finde det optimale sted for routeren i dit hjem, vælge den mindst travle kommunikationskanal og forbedre din Wi-Fi-opsætning generelt.

Sådan fortsætter du til konfiguration af Wi-Fi analyseprogrammet

Sådan kontrollerer du Wi-Fi-signalstyrken

Sådan skifter du til en mindre travl Wi-Fi-kanal

Sådan forbedres forbindelseshastigheden ved at ændre Wi-Fi-driftstilstanden

Sådan forbedres hastigheden ved at ændre frekvensbåndet og båndbredden på Wi-Fi-kanalen

Sådan forbedres Wi-Fi-signalet ved hjælp af Wi-Fi-roaming

Vi anbefaler også at sikre, at du bruger en stærk adgangskode og sikker kryptering til dit Wi-Fi-netværk.